Wij zijn een zelfstandige organisatie die gelooft in flexibiliteit om zo een optimale samenwerking te creëren.

“Cada dia es una fiesta” ...Iedere dag
...een feest om te mogen werken aan alle activiteiten die ons zo boeien... met mensen om ons heen die, net als wij, werken vanuit een enorme passie. Het is dan ook feest om samen te werken aan jouw successen en de ondersteuning daarbij. Wij bouwen een stevig online imago voor jou; Ondersteunen waar mogelijk, helpen jou ook met het vinden van sponsoren, het leveren van een extra bijdrage tot aan het doneren. Dit alles om de deelname aan competities en wedstrijden voor jou mogelijk te maken.

Dus gerust voor “De Topsporter.nl” van de maand ZONDER kosten!
Of slechts: 2,- p/m 'All-in'*, als je zelf mindere ambities heb, maar wel graag een eigen website, of blog wil onderhouden als deelnemer en ambassadeur van de groep: “jongtalenten.nl”

*) Incl. de Hosting van jouw website (in een profesioneel data center); de domeinnaamregistratie; betaalmogelijkheden (iDeal oa.); Mobiele versie voor smartphones...

 

Mail, of bel: Patrick Bresser

M 06 461 366 81, Patrick, of:
Tel. 0418 - 640 240, thuis op kantoor

Teisterbandstraat 34
5331 CR Kerkdriel

info@topsportster.nl
info@topsporter.nl
info@youare.nl

Onze dealers & klanten zijn ambassadeurs en fans!

Naast oplossingen aan ambassadeurs bieden wij ook nog eens een nieuwe focus voor organisaties om meer winstgevend en concurrerend te worden.
Onze samenwerking bevordert een frise blik aan fabrikanten en leveranciers. Onze dealers en klanten zijn daardoor ook echte ambassadeurs en fans!

 

Hoe? ...en wie wij OOK zijn?

JOUW PERSOONLIJKE CAMPAGNE MANAGER, of juist voor anderen: ...
INTERNATIONALE (Int./WW) TOELEVERANCIER IN DIVERSE SECTOREN*

Zaterdag (.nl) is namens het EIGEN YouAre marktplein de importeur van tal van Amerikaanse producten. Vooral op het gebied van skateboarden, longboarden, trampolines, circus en andere (skate- gym- & fitness-)sports, maar ook voor 'All American Fashion', amerikaanse automerken (onderdelen), muziekinstrumenten, gadgets, etc. etc.

Stel je eens voor: Jouw eigen shop (webwinkel) ...met alle denkbare ondersteuning direct vanaf de start. Beeldmateriaal: klaar! Microkredieten niet eens noodzakelijk. Dropshipment programma's, dus geen eigen voorraad, etc. etc. ...of simpelweg de veeleisende shopper / sporter — de consument — die graag tegen inkoopsprijzen zijn hobbie / sport een boost wil geven!

*) ExportZ (.COM): Onze producten en/of diensten vinden hun weg naar een zeer grote diversiteit van afnemers in diverse industrieën, of biedt de consument direct prijsvoordeel en een uniek aanbod vanuit het buitenland (WW/Int.).
Onze kennis, gecombineerde opdrachten en inkoopvolume voor de afnemers of consumenten en fans bieden garantie op een stabiel prijsbeleid.

 

Uw marketeer & eigenaar van het merk: YouAre

Dit is Patrick Bresser, barbapapa marketeer (...google maar eens)

Als we heel eerlijk zijn heeft Patrick net iets teveel hits op google. En als je alles over ‘m zou lezen, loop je nog steeds achter de feiten aan. Want bij Patrick gaat alles net iets sneller en scherper dan bij de rest. Het duurt ook niet heel lang voordat je dat doorhebt. Als mediapartner en bureau heb je met Patrick dus gewoon een streepje voor: messcherpe strategieën, kraakheldere positioneringen en altijd de laatste trends in huis. Marketing- en managementcoach Patrick Bresser werkte als business manager en marketeer bij de vernieuwende en grote bureaus van ons land, en is oprichter van het eerste marktplein van USA naar EU/Nederland: YouAre.nl (...plus .EU). Een merk dat vooal ook bekend zal staan om spanning en sensatie rondom jouw sportactiviteiten en avonturen!

Naar volledige website