Dé oplossing

De meeste ketens en bedrijven sturen niet naar Europa en accepteren geen buitenlandse credit cards. Bovendien zijn een aantal produkten en merken simpelweg niet verkrijgbaar buiten de USA...

Vanuit ons gezamenlijk initiatief bieden wij dé oplossing voor dit probleem. U laat weten wat u wilt heben (laat hierdoor het pakketje naar ons in Amerika sturen), en wij sturen het eenvoudig door.

Met veel partner ervaring in shipping sinds 1987 (nu meer dan 40.000 pakketjes verstuurd!), kunt u er op rekenen dat uw order snel, efficient en goed behandeld wordt.

Direkt uit Amerika, ...

Welkom bij de 'Shopping & Shipping + Butler Services' van vintageZ.nl en o.a. importZ.nl (Zaterdag.nl: vintage & import)! Als u goederen in de States wilt kopen en door laten sturen naar U dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dat is namelijk precies wat we samen met onze amerikaanse partner doen: "a...Z shopping 'at any' US store"  De totale shipping service: "Shop the USA & Ship Anywhere in the World - Faster, Safer, & Less Expensively!".  Plus:  het maakt dus ook niet uit of U in Nederland, België of ergens anders woont.

U weet al dat het met de lage dollarkoers heel voordelig kopen is in Amerika. Amerikaanse winkelketens hebben een fantastisch aanbod van producten en hele goede klantenservice, maar bij het shoppen zult u gemerkt hebben dat Amerikaanse winkelketens meestal niet internationaal verschepen, laat staan dat zij internationale creditcards accepteren. En als ze wel "overseas" versturen, dan is het vaak tegen exorbitant hoge extra kosten. Het overweldigende aanbod is daarom alleen te bekijken op hun mooie sites, maar bestellen en bezorgen... dàt gaat dus niet zo makkelijk! En daar kunnen wij dus wat aan doen!

Aldus, Ester Bresser - van Eersel (CFO, Zaterdag.nl & 'founder' van vintageZ.nl en onder andere importZ.nl (exportZ.com etc.)

 

Waarom samen met ons shoppen?

√ Slimmer winkelen (# producten, 1 doos)
√ Bestellen in ELKE Amerkaanse (web)winkel + eBay.COM veilingsite met ALLER-GROOTSTE winkans (ongeacht mogelijke moeilijkheden en onmogelijkheden: betaal- en verzendwijze plus voorwaarden)
√ Korting op korting ontvangen (Maximaal)
√ Naast minimaal -/-40% korting op vervoer; inklaren en het voldoen van douanekosten op een enkele verzamelfactuur, in één valuta: EUR
√ GEEN internationale overboekingskosten op vervoer (door de lucht en over land)
√ Eén aanspreekpunt
√ Alles gewoon bij ú thuis afgeleverd

Voor iedereen!

 

Veel gemak* en de allerlaagste kosten

*) Investering verdien je dus weer terug in expertise, kwaliteit, tijd en totale (inkoop- & transport-) kosten = ENORM voordeel + lage kosten!

Naar volledige website