Jouw sponsor: Zaterdag (.nl) gelooft in flexibiliteit

...om zo een optimale samenwerking te creëren.

Onze fans — de Zaterdag en YouAre Ambassadeurs en retailspecialisten — ontvangen van ons ondersteuning op het gebied van ONLINE marketing, sales, automatisering, administratie en operationele aangelegenheden. ZONDER kosten!

 

...JOUW imago op smartphones, iPads, op het Web, YouTube, Social Media, etc.

Samen ideeën ontwikkelen...
[de intro & info voor ouders o.a.: ...]

Jouw campagne manager: Zaterdag en “Het verzamel- marktplein: YouAre.nl” richt zich op het bedenken, ontwikkelen en exploiteren van internetconcepten.

Om onze voor de toekomst gestelde doelen te kunnen behalen bezitten wij een portfolio van sterke originele domeinnamen gecombineerd met jouw NIEUWE website en het eigen bezit — ...jouw webshop, blog en bezit — rondom jouw persoonlijk imago!

 

*) messcherpe strategieën, kraakheldere positioneringen en altijd de laatste trends in huis

Omdat wij veel investeren in het verbeteren van de kwaliteit van dit portfolio en de ONLINE oplossingen hebben wij als mediapartner* veel knowhow omtrent domeinnamen, internet (incl. campagnes + webshops op maat oa.) en mobiele technologie in huis. Kennis die wij graag met onze ambassadeurs, fans en gezamenlijke klanten willen delen ...hetgeen mogelijk ook voor uw doelstellingen interessant kan zijn.

 

SAMENWERKEN

Zaterdag is dan ook zeker een ambitieuze organisatie- ...YouAre een ambitieus merk en heeft nog vele projecten op de plank liggen.

Projecten passend bij het karakter van spanning en sensatie rondom jouw avonturen, hobby's- en/of sportactiviteiten! Bij het realiseren van onze plannen bieden wij onze hulp aan (...veelal zonder kosten) en kunnen wij ook altijd hulp gebruiken.

 

Úw zwaartepunt, onze kracht: Samen één doel!

Zaterdag beschikt dan ook over sterke originele domeinnamen, onbeperkt dataverkeer, snelle laadtijden en onbeperkte mogelijkheden voor het invullen van jouw persoonlijke campagne ONLINE, ...Achter elke persoon en naam gaat een filosofie of concept schuil dat samen met jou verder doorontwikkeld wordt.

 

De contactvonk

Natuurlijk is de techniek alleen niet zaligmakend. Er wordt ruimschoots stilgestaan bij de doelgroep zelf, uw klanten, relaties of andere populatie. Hoe bij hen de contactvonk te laten overslaan, hen te interesseren, inspireren en over te halen tot een donatie, het sponsoren, de aankoop of het opnemen van de informatieve boodschap?

 

info@zaterdag.nl — 06 461 366 81, Patrick Bresser

Wij staan er voor open om op 'friend-chise'- ...dus PUUR vriendschappelijk, of freelance basis met gedreven en ambitieuze mensen samen te werken. Hierin vinden wij leergierigheid en motivatie minstens zo belangrijk als kennis en ervaring. Denk je ons iets te kunnen bieden, of kunnen wij voor jou wat betekenen ONLINE- ...of op smartphones? Neem dan contact met ons op.

Naar volledige website