Medeconsumenten, Fans, Ambassadeurs en Retailers

Wij staan er voor open om op 'friend-chise'- ...dus PUUR vriendschappelijk, of freelance basis (...dus, dan ook ECHT op 'franchise basis') met gedreven en ambitieuze mensen samen te werken. Hierin vinden wij leergierigheid en motivatie minstens zo belangrijk als kennis en ervaring. Denk je ons iets te kunnen bieden, of kunnen wij voor jou OOK NOG wat betekenen ONLINE- ...of op smartphones? Neem dan contact met ons op.

WAAROM? Onze fans en ambassadeurs ontvangen zo gemiddeld -/- vijf procent tot (een) -/- tien(tal) procent AANVULLENDE korting!
HOE? Door ENKEL NOG MAAR te vragen naar de actuele prijzen, of (in een volgende stap) ook een persoonlijk imago in onze huisstijl er op na te houden. Zonder daar verder moeite te voor hoeven te doen (behalve dan door ten miste een foto te delen en een blog bij te houden over jouw avonturen) ...informeren de ambassadeurs met onze webshop de klanten en fans; sparen skate-miles; ontvangen aanbiedingen; betalen niet apart en EXTRA voor montage; etc.

Kennis en de eigen expertise PLUS voorraad dus die wij graag met onze gezamenlijke klanten, fans, ambassadeurs en retailers (dealers) willen delen ...hetgeen mogelijk ook voor uw doelstellingen interessant kan zijn.

Behalve dan dat wij hét podium bieden voor ALLES “You LOVE” ...en bijdragen aan de ontwikkeling van jongtalenten.nl tot aan de topsport(st)er.nl in jouw (hobby)sport, kun je dus juist ook bij ons terecht voor nieuwe aankopen!

Onze winkelformule in het kort. Er zijn dus “drie wegen” om te bewandelen:
...als ‘consument’ die gerust zijn producten koopt op één van de vele webwinkels; mionavdw.nl …ryanb.nl etc.
...als ‘fan’ via prijs-aanvraag via e-mail of oa. het YouAre.nl marktplein; of
...achter de schermen als ‘ambassadeur’

Richtlijnen:
Via mionavdw.nl; ryanb.nl; ...etc. bieden we ‘consumenten’ de mogelijkheid voor het kopen met extra korting = Koop nu (prijs): ...
Via het YouAre.nl marktplein kan er door de ‘fans’ worden geboden vanaf de prijs vanaf -/-5% extra korting = Bieden [TAB]: ...
‘Ambassadeurs’ ontvangen veelal ook nog eens -/-5% tot -/- 10% extra korting = ...max. korting en/of maken dankbaar gebruik van de crowdfunding mogelijkheden van hun NIEUWE webshop!

Naar volledige website