De regionale netwerken zijn verder verenigt en samengevat in het grotere — YouAre sport, ...etc. — Netwerk NL ...en dus HET eigen merk en het Marktplein [YouAre.MARKET/.ORG/.EU/.BE/.NL], plus bovendien onder de vlag van ZELFS: Topathletes.COM internationaal!
 

Inzet en coördinatoren regionale netwerken

Het netwerk van, Voor en DOOR de topsport(st)er.nl zelf; start: jongtalenten.nl / skate(ste)r.nl verbindt de ambities rond iedereen zijn hobby- en Topsport!

Topsport(st)er.nl; start: jongtalenten.nl/skate(ste)r.nl

Samenwerking van elke Topsport(st)er, bedrijven en andere organisaties om een vitaal, gezond en economisch aantrekkelijk Nederland te creëren. Door de breedtesport, de talenten en de hobby- tot aan topsport in Nederland te versterken. Voor iedereen. Met sport halen we het beste uit Nederland.

Om onze voor de toekomst gestelde doelen dus te kunnen behalen bezitten wij een portfolio van sterke originele domeinnamen gecombineerd met jouw NIEUWE website en het eigen bezit — ...jouw webshop, blog en bezit — rondom jouw persoonlijk imago!

Zaterdag- en “Het verzamel- marktplein: YouAre (.nl)” richt zich hoofdzakelijk op het bedenken, ontwikkelen en exploiteren van multi- & crossmedia/internetconcepten.

De Marketingmix van, Voor en DOOR jou, ingevuld aan de hand van de drie C’s: Communicatie, Connectie en Crowdfunding (Commercie)* ...ZONDER KOSTEN!
*) ...vandaag de dag beter bekend als; lees hier dus: ...internet- contentmarketing;
Of vrij vertaald en in Jip en Janneke taal: ...jouw Crowdfunding doelstellingen!

...Achter elke persoon en naam gaat een filosofie of concept schuil dat samen met jou verder door- ontwikkeld wordt.

Media sponsor Zaterdag.nl — ...met ONLINE oplossingen van, Voor en DOOR jou — is hierdoor de ideale Partner in een aantal regionale netwerken als: topspringers.nl, topturn(st)ers.nl, topdansers.nl, topacrobatiek.nl o.a. ...dit dus verder ook als onderdeel van elke topsport(st)er; start: jongtalenten.nl ...of specifiek benoemd als en voor de: skat(st)er.nl bijvoorbeeld. Ieder netwerk van hobby- en topsporters verbindt en inspireert op een slimme manier (bestaande) netwerken van sportclubs & -bonden, sportaanbieders, de topsport(st)er.nl zelf; de jongtalenten.nl en het bedrijfsleven rondom gezamenlijk en eigen sport- en gezondheid ambities.

SAMENWERKEN

Zaterdag is dan ook zeker een ambitieuze organisatie- ...YouAre een ambitieus merk en heeft nog vele projecten op de plank liggen.
Projecten passend bij het karakter van spanning en sensatie rondom jouw avonturen, hobby's- en/of sportactiviteiten! Bij het realiseren van onze plannen bieden wij onze hulp aan (...veelal zonder kosten) en kunnen wij ook altijd hulp gebruiken.

Het doel is dus vooal ook om samen een positief breedte- en topsportklimaat, moderne sportaccommodaties, aansprekende sportevenementen en versterking van sportwaarden te realiseren.

Samen ideëen ontwikkelen...

...en altijd de laatste trends in huis. Omdat wij veel investeren in het verbeteren van de kwaliteit van dit portfolio en de ONLINE oplossingen hebben wij als mediapartner veel knowhow omtrent domeinnamen, internet (incl. campagnes + webshops op maat oa.) en mobiele technologie in huis. Kennis die wij graag met onze ambassadeurs, fans en gezamenlijke klanten willen delen ...hetgeen mogelijk ook voor uw doelstellingen interessant kan zijn.

Naar volledige website