Het (enorme, veelal USA) aanbod op YouAre.nl

We starten elke periode met een handjevol ambassadeurs.

Zij schrijven hun avontuur en het laatste nieuws uit hun regio op hun blog. Plaatsen de eigen foto's online (fotoboek). Laten weten waar ze zijn (online agenda) of plaatsen hun YouTube's naast populaire en de favoriete merken van jouw keus! En wij Zaterdag (NL), YouAre (EU/NL) & ExportZ (USA) ondersteunen jou met ALLES!
(Bijna ...en vaak zelfs helemaal) GRATIS, dus ZONDER kosten nog moeite gespaard = gemiddeld €2,- p/m 'All-in', ...als wij (NOG) NIET weten wie je bent!

Jij bent, of wordt anders wel nog enthousiaster, ..."spaart SkateMiles" ...en bent dan ook de www.YouAre.nl/Dealer-ambassadeur voor elke hobby -sporter. Een merk!

Http://www.JijBentEenMerk.nl ...Je eigen merk! Zo simpel, makkelijk is het gewoon.

Zaterdag gelooft in flexibiliteit

...om zo een optimale samenwerking te creëren. De Zaterdag en YouAre Ambassadeurs en retailspecialisten ontvangen van ons ondersteuning op het gebied van ONLINE marketing, sales, automatisering, administratie en operationele aangelegenheden.

'Stop dreaming your life and start living your dream!'

... + Een breed assortiment Amerikaanse producten

Wij zorgen ervoor dat er altijd een ambassadeur en/of dealer bij u in de buurt zit en dat u onze ambassadeurs en dealers herkent aan het beeldmerk en logo van de Zaterdag en YouAre 'shopping & shipping' combinatie op het verpakkingsmateriaal en op de webwinkel.

ALLES uit Amerika! Laagste kosten en topproducten

'De Zaterdag en YouAre’s shopping & shipping combinatie kunt u dan ook zien als een keurmerk voor kwaliteit en service voor Amerikaanse producten in de Nederlandse en Europese consumentenbranche!'

...voor consumenten, ambassadeurs, etc.

Voor consumenten, ambassadeurs en de onafhankelijke (startende en gevestigde) zelfstandige retailspecialisten. Bovendien: Mocht een Amerikaans product niet in onze voorraad zijn opgenomen dan kunnen wij, door onze kennis van de markt en korte aanvoerlijnen u alsnog snel van dienst zijn.

Naar volledige website