Shorttrack

Shorttrack bij de Olympische Winterspelen Sotsji 2014 o.a. — In Azie en Noord-amerika is de korte baan van het shorttrack vele malen populairder dan bij ons. Logisch natuurlijk, want de meeste van de Nederlandse succsessen zijn behaald op de lange baan. Toch mengt Nederland zich met onder andere Sjinkie Knegt zich langzamerhand bij de Koreaanse en Canadeze toppers. In Vancouver leek het er al een beetje op, maar in Sochi 2014 zal de tijd echt rijp zijn om te oogsten.

Olympische winterspelen

Lokatie: Iceberg Skating Palace  

Olympisch Mannenprogramma Shorttrack Sotsji 2014

1500 m, 1000 m, 500 m, Heats, Kwartfinales, Halve Finales, Finale
5000 m Estafette, Halve Finales, Finale

Olympisch Vrouwenprogramma Shorttrack Sotsji 2014

1500 m, 1000 m, 500 m Heats, Kwartfinales, Halve Finales, Finale
3000 m Estafette, Halve Finales, Finale

 

 

Maar belangrijker nog: ...

Wie zijn de kampioenen van morgen!?

 

— Esmée Messemaker (V; 05-10-1997) — Shorttrack + Langebaan

— Shorttrack + Langebaan — Sportclub: IHCL en IJVL (Katwijk) — Ik train 8 à 10x per week. Met reistijd erbij gerekend ben ik rond de 28 uur per week weg voor training — Het gevoel om met 40 km/h door bochten te vliegen op een 111 meter baan, de spanning om met 4 rijders te vechten voor die ene plek, goud is de top van de taart!

— Koen Slootweg (Man/Junior; 03-05-1997) — Shorttrack

— Shorttrack, Jong Oranje. Nederlands kampioen jun C (2012), jun B (2014) — Sportclub: Jong Oranje, IHCL (Herenveen) — Train hard om Olympisch goud te halen, 32 uur p/w. — Met Uw steun is het voor mij mogelijk om op het hoogst mogelijke niveau te trainen en te ontwikkelen om een goede shorttracker te worden. Zo wil ik de Nederlandse en wereldtop bereiken.

— Avalon Aardoom (Vrouw; 16-10-1997) — shorttrack speedskater uit Westland, Helpt u mij naar goud?

— Shorttrack — Sportclub: HVHW/ RTC — Puur training: 15 uur p/w — Ik spaar voor betere materialen, hardloopkleding, hardloopschoenen, nieuwe ijzers en reisbekostiging. Ik train in Dordrecht en Zoetermeer, maar ook wel eens een week in Heerenveen. Het reizen is heel duur en het is niet echt in de buurt. Door middel van betere materialen en minder zorgen om reis kosten kan ik me mee focussen op de sport. Door minder zorgen kan ik gewoon lekker mijn ding blijven doen op weg naar mijn doel. Het maakt alles gewoon een stuk makkelijker!

— en JIJ ?! — in welke dicipline?!

— Deelname aan Competities; Wedstrijd ervaring; ...etc.

...

 

Kortom: Weet jij voor wie wij ons kunnen en mogen inzetten en bijdragen aan de ontwikkeling van deze jongtalenten.nl tot aan de topsport(st)er.nl in jouw (hobbie)sport?! <Stuur ons een bericht>

De sponsor combi Zaterdag.nl en YouAre.nl is samen met topsport(st)er.nl immers hét podium voor ALLES 'You LOVE'!

Daar waar doelstellingen en de benodigdheden duidelijk worden gepresenteerd aan jouw doelgroep zelf, uw klanten, relaties of andere populatie. Hoe bij hen de contactvonk te laten overslaan, hen te interesseren, inspireren en over te halen tot aankoop, het opnemen van jouw informatieve boodschap of jou te sponsoren en donateurs te activeren (...jij daardoor DIRECT de donaties in ontvangst kan nemen).

Daar waar wij samen bouwen aan een stevig ONLINE imago voor jou.

Ondersteunen waar mogelijk, jou ook helpen met crowdfunding in de meest uitgebreide zin des woords verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Dit alles om de deelname aan competities en wedstrijden (uiteindelijk) ook internationaal voor jou mogelijk te maken.

Naar volledige website