JijBentEenMerk.nl, als in: jij als #merk van je zelf!

En wij?! ...Wij zijn een #handelsorganisatie die absolute TOP-kwaliteitsproducten aanbied en diensten via een netwerk van ambassadeurs. Samen met JOU kunnen we zorgdragen voor de JUISTE #interactie met JOUW- en een nog VEEL GROTERE DOELGROEP.

Gevolg: Meer tijd voor trainingen tot aan de deelname van internationale competities/wedstrijden, EK’s, World Cup’s of zelfs de Olympische spelen. PUNT.

Wij doen veel, ...HEEL VEEL VOOR JOU! ...JIJ

...Of wil je echt wel meer weten dan dat? JA! ...Wij zijn het best vergelijkbaar met een franchiseketen, maar dan eerder in de vorm vanuit de NIEUWE FORMULE vanuit de zelfsturende friend-chise* groepjes (...de ouders, sporters en/of vrienden/familie die bijdragen aan JOUW succes) + jouw TYPE Crowd* kunnen en gaan activeren!

Wij voorzien in de contactvonk dus!

Natuurlijk is de techniek alleen niet zaligmakend. Er wordt ruimschoots stilgestaan bij de doelgroep zelf, ...JOUW type Crowd, relaties of andere populatie. Hoe bij hen de contactvonk te laten overslaan, hen te interesseren, inspireren en over te halen tot de donatie, het sponsoren, het aanjagen van crowdfunding doelstellingen of het opnemen van de informatieve boodschap en het doorgeven ervan?

*) Friend-chise: Ieder persoon, of groep/divisie (…dansgroep/club afdeling, etc.), of #crowdfundingvoorclubs WAARVOOR JE OP HET INTERNET NOG HEEL VEEL MEER KAN LEZEN ...en welke samen met ons  — ...als de “crew members”  — zich inzetten voor NOG VEEL MEER #naamsbekendheid tot aan het behalen van de #ultieme-doelstelling** is een zogenoemd autonoom winstcentrum met zelfsturende teams die verschillende aspecten van de winkel onder hun hoede hebben.

LET WEL: Iets wat zich VOOR JOU DUS en veelal beperkt tot het schrijven van nieuws, plaatsen van foto’s of het reageren op posts in het Gastenboek. Dit alles voor de...

**) Deelname aan een competitie int., #EK, #WK, ...of zelfs de #Olympische Spelen!

 

...Daar waar #interactie is met JOUW DOELGROEP dus!

TIP: Waar je vast nog NIET aan gedacht heb, is dat we samen met jou, JOUW Crowd* gaan activeren, campagne voeren, ...

*) Jouw TYPE Crowd

#Leden, #Familie van leden, #Vrienden van leden, #Sponsors, #Leveranciers, #Trainers, #Lokale bedrijven, #Lokale mensen, #Leden van andere verenigingen tot aan #Volstrekt onbekenden WORDEN JOUW AMBASSADEURS!HOE? We maken dus enkel reclame op websites als die van bijvoorbeeld elastic-fantastic.nl als gunst, maar daarmee dan ook veelal met producten die hun sport en doelstellingen ondersteunen terwijl de topsport(st)er.nl of de jongtalenten.nl (...Topathletes.COM) daarvoor en als tegenprestatie HELEMAAL NIETS voor betaald! Een multi-media pakket v.a. € 799,- en een gemiddelde waarde oplopend tot wel € 2.395,- HELEMAAL GRATIS voor jou en iedereen die dat wenst !! !

Een win, Win, WIN situatie! Samen campagne voeren dus. Jij, of Jullie voor #crowdfunding #sponsoring #donaties ...vanuit een ongelofelijk professioneel en verbeterd ONLINE imago en wij slechts enige reclame uitingen op het gedeelte van de webshop. Iets waar we allemaal beter van worden toch?!

Zo maken Sam, Veerle en Lin-si (...team: elastic-fantastic.nl) maar al te graag publicaties voor hun doel waarmee automatisch ook ons doel slaagt!
Wij hebben tal van bedrijven (...op de voorgrond allemaal webwinkels) met 1 eigen doel: product verkoop & bijbehorende diensten verlenen, MAAR hebben OOK bedacht heel veel meer doelgroepen hiermee te kunnen en gaan helpen!

Mede via: De topsporter.nl topsportster.nl; Start: #jongtalentenNL dus en internationaal: #TopathletesCOM o.a. Net zoals één van onze andere webwinkels er ook is enkel en alleen, dus exclusief voor de skater.nl ...Maar naast Longboards, Skateboards en onderdelen bieden we dus ook sportartikelen o.a. aan op eerder genoemde websites.

 

Inclusief de ondersteuning vanuit...

Onze kvk geregistreerde bedrijven: exportz.com voor de fabrikant, groothandel, leverancier tot aan een EU/NL distributiecentra, de winkelier o.a.

Zaterdag.nl de financier van dit alles!

USPS.nl/.eu voor de logistiek, dus het vervoer wereldwijd: ...van deur tot deur!

Ons eigen merk en marktplein: YouAre (EU/NL) ...+ .MARKET/.ORG/.BE o.a.

Webwinkels Skater.nl skatster.nl en vooralsnog topsporter.nl en topsporster.nl ; Start jongtalentenNL ...TopathletesCOM

Ambassadeurs: Coach, mirjamsnikkers.nl ; Haar pupil, caswestbroek.nl ; mionavdw.nl/miona.eu ; jessievanooijen.nl en de absolute senior toppers: jurnbooltink.nl ; etc. etc.

...

Naar volledige website