...Voor ALLE onderdelen, de "American Dream", een ONLINE imago/'crowdfunding', winkelen (USA) of ALLEEN het vervoer (USA/NL) met gem. -/-50% KORTING!

De Funsporter/Zaterdag combi gelooft in flexibiliteit

...om zo een optimale samenwerking te creëren. De Funsport(st)er (.NL) en Zaterdag (.NL) ambassadeurs en retailspecialisten ontvangen van ons ondersteuning op het gebied van ONLINE marketing, sales, automatisering, administratie en operationele aangelegenheden.

“Cada dia es una fiesta”

“Cada dia es una fiesta”! ...Or as we like to explain in our native language:

"Iedere dag is een feest om te mogen werken aan alle activiteiten die ons zo boeien... met mensen om ons heen die, net als wij, werken vanuit een enorme passie. Het is dan ook feest om met- en voor ons te werken".

Onze Fans vragen TEAM riders/sporters (ambassa-deurs) om actuele, dus de laatste/beste prijzen*!

*) 'Shop the USA': Sneller, Veiliger & Betaalbaar!

Funsport(st)er.nl is dan ook importeur van bekende sportmerken en verkoopt en levert o.a. in de Benelux.
Funsport(st)er verkoopt en vertegenwoordigt kwalitatieve hoogstaande A-Merken die onderscheidend zijn.
 
Synergie — De grootste winst voor alle partijen zit in de samenwerking, genoemd Synergie! ...Een situatie waarin het effect van een samenwerking groter is dan elk van de samenwerkende partijen afzonderlijk zou kunnen bereiken!

Missie — 'Het faciliteren van inkoop- en marketinginspanningen tot aan het vervoer ervan voor consumenten en ten behoeve van ambassadeurs en onafhankelijke (startende en gevestigde) zelfstandige retailspecialisten'.

Naar volledige website