'Don't dream your life, live your dreams!'

Kenmerken: circuswinkel, funsport; sponsor; van, Voor en DOOR de Funsportster; ondersteund haar ambassadeurs & fans; wintersport, surf, trampoline webshop oa. voor ALLES uit Amerika; surfster, wintersportster, jongleurs webwinkel; De grootste online webshop voor de funsporter on budget; Nederland, competitie, wedstrijd; hobbie sport; koop, prijs, euro, nieuw

 

Logo, beeldmerk

In augustus 1880 kreeg de Franse beeldhouwer Auguste Rodin (1840-1917) de opdracht voor het maken van een deur voor het nieuw te bouwen 'Musée des Arts Decoratives' in Parijs. Onderdeel van deze deur was het beeld 'Le Penseur' (de denker). Alhoewel het museum er nooit kwam, werd 'Le Penseur' één van de beroemdste beeldhouwwerken van de moderne tijd.

Rodin zegt het volgende over 'de Denker': 'Deze man is een dromer. De gedachten dringen langzaam zijn brein binnen en vormen een idee.

De man is niet langer een dromer, maar een schepper'.

Zaterdag creëert subtiele campagneoplossingen en -ideeën. Onafhankelijk en creatief. Zodat u zich kunt bezighouden met het scheppen van uw eigen droom, zonder dat u hoeft te denken over het behalen van uw groeidoelstellingen- en campagneperikelen. Daarom vormt 'Le Penseur' het beeldmerk van Zaterdag.  Als symbool van scheppend vermogen, waarover goed is nagedacht.

Hoi,

Welkom bij Zaterdag Distribution, 'founder' van o.a. funsport(st)er.nl.

Wij zijn de partner van vele internationale distributiecentra & groothandels, en leveren ALLES op aanvraag. Ons doel is er voor te zorgen dat de skater (.NL), funsporter (.NL), topsport(st)er* (.NL) fans ambassadeur of retailer (...vertegenwoordiger/winkelier) oa. het hele jaar door kan bestellen wat hij/zij nodig heeft en zo de noodzaak voor extra (veel) voorraad en/of pre-orders weg te halen. Samen met onze 'drop-shipment' programma's verkleind dit het risico voor de zaterdag vertegenwoordiger (ondernemer/ambassadeur) en houdt de marges gezond.

Funsport(st)er.nl is importeur van bekende sportmerken en verkoopt en levert o.a. in de Benelux.
Funsport(st)er verkoopt en vertegenwoordigt kwalitatieve hoogstaande A-Merken die onderscheidend zijn.

*) Start: jongtalenten.nl

We doen ons uiterste best om elke aanvraag deskundig, perfect en snel te verwerken en alles in onze webwinkels continue op voorraad te houden. Dit in combinatie met een levering van onze voorraad artikelen binnen 24 uur (binnen Nederland en België), geen minimale order grootte, onze crew die alle dagprijzen doorgeven en ondersteuning bieden op het gebied van ONLINE marketing, sales, automatisering, administratie en operationele aangelegenheden moet het u als vertegenwoordiger/winkelier (...ambassadeur of retailer) zo makkelijk mogelijk maken.

 

info@zaterdag.nl — 06 461 366 81, Patrick Bresser

Wij staan er dus voor open om op 'friend-chise'- ...dus PUUR vriendschappelijk, of freelance basis met gedreven en ambitieuze mensen samen te werken. Hierin vinden wij leergierigheid en motivatie minstens zo belangrijk als kennis en ervaring. Denk je ons iets te kunnen bieden, of kunnen wij voor jou wat betekenen ONLINE- ...of op smartphones? Neem dan contact met ons op.

De Zaterdag (.NL) & YouAre (EU/NL) Crew

Naar volledige website