...Voor ALLE onderdelen, de "American Dream", een ONLINE imago/'crowdfunding', winkelen (USA) of ALLEEN het vervoer (USA/NL) met gem. -/-50% KORTING!

De Zaterdag/funsporten (.nl) combi gelooft in flexibiliteit

...om zo een optimale samenwerking te creëren. De Funsport(st)er en Zaterdag ambassadeurs en retailspecialisten ontvangen van ons ondersteuning op het gebied van ONLINE marketing, sales, automatisering, administratie en operationele aangelegenheden.

To do the things “...You LOVE”

Together! “...as ONE”

Hoi,

Welkom bij Zaterdag Distribution, 'founder' van o.a. funsport(st)er.nl.

Wij zijn de partner van vele internationale distributiecentra & groothandels, en leveren ALLES op aanvraag. Ons doel is er voor te zorgen dat de skater (.NL), funsporter (.NL), topsport(st)er* (.NL) fans ambassadeur of retailer (...vertegenwoordiger/winkelier) oa. het hele jaar door kan bestellen wat hij/zij nodig heeft en zo de noodzaak voor extra (veel) voorraad en/of pre-orders weg te halen. Samen met onze 'drop-shipment' programma's verkleind dit het risico voor de zaterdag vertegenwoordiger (ondernemer/ambassadeur) en houdt de marges gezond.

Funsport(st)er.nl is importeur van bekende sportmerken en verkoopt en levert o.a. in de Benelux.
Funsport(st)er verkoopt en vertegenwoordigt kwalitatieve hoogstaande A-Merken die onderscheidend zijn.

*) Start: jongtalenten.nl

We doen ons uiterste best om elke aanvraag deskundig, perfect en snel te verwerken en alles in onze webwinkels continue op voorraad te houden. Dit in combinatie met een levering van onze voorraad artikelen binnen 24 uur (binnen Nederland en België), geen minimale order grootte, onze crew die alle dagprijzen doorgeven en ondersteuning bieden op het gebied van ONLINE marketing, sales, automatisering, administratie en operationele aangelegenheden moet het u als vertegenwoordiger/winkelier (...ambassadeur of retailer) zo makkelijk mogelijk maken.

 

info@zaterdag.nl — 06 461 366 81, Patrick Bresser

Wij staan er dus voor open om op 'friend-chise'- ...dus PUUR vriendschappelijk, of freelance basis met gedreven en ambitieuze mensen samen te werken. Hierin vinden wij leergierigheid en motivatie minstens zo belangrijk als kennis en ervaring. Denk je ons iets te kunnen bieden, of kunnen wij voor jou wat betekenen ONLINE- ...of op smartphones? Neem dan contact met ons op.

De Zaterdag (.NL) & YouAre (EU/NL) Crew

Naar volledige website