Niet uitgeven is het eerste bespaart! Vraag je dan ook niet af wat het kost, maar eerder wat je NIET betaald!

Onze TOP 10 EXTRA's ...het aanvullende aanbod, dus ook naast het extra aanbod “trampolines, gym- fitness toestellen, etc.” tegen inkoopsprijzen (groothandel)!

Leerzame ervaring: handelsonderneming, ondernemen via 'drop-shipment', dus GEEN zorgen!

Ontvangen van extra aanbiedingen: de dagprijzen;

GEEN extra kosten (verzendkosten; -kosten voor overige ondersteunende diensten);

Mogelijkheid om sport-miles te sparen; Te sparen voor (extra) en overige producten;

Jouw ONLINE imago, waarvan iedereen onder de indruk is; dus de HELE school, omgeving, vrienden en familie!

Afhankelijk van voorraad en hoeveelheden extra hoge korting! ...‘All-in’ prijzen met gemiddelde besparingen van: -/-25% ...tot wel -/-35% korting;

"Jij online + ...op smartphones"! Een blog, website en webshop in één van €799,- NU GRATIS (in bruikleen); "Jouw naam" in een 3D logo (huisstijl: Zaterdag.nl);

PLUS GRATIS ondersteuning op het gebied van ONLINE marketing, sales, automatisering, administratie en operationele aangelegenheden; 'Onbetaalbaar'!

De eerste 6 maanden Hosting + domeinnaam registratie GRATIS; (...daarna of €1,- tot hoogstens €2,- p/m voor verlenging domeinnaam registratie en Hosting);

OOK importeren op aanvraag van overige merken, modellen, kleuren, etc. ALLES op aanvraag! ...Immers: Wij VERKOPEN géén producten. Maar wij sturen ze wel!

JIJ

Natuurlijk ook voor de:

Trotse partner van ALLE jongtalenten.nl ...tot aan ELKE topsport(st)er!

Over ons: Zaterdag (.NL), 'founder' van topsport(st)er!

Het bedrijf van de toekomst is een 'connected company', een lerend organisme dat doelbewust de interactie aangaat met zijn omgeving.

De ‘mobilizer’ die zich zelf continue verbetert, op basis van experimenten en feedback van klanten.
'Dave Gray, De connected company'

 

Co-creatie met medeconsumenten

Ons aanbod brengen we samen met de bewuste keuze voor ambassadeurs. Immers: De marketingkracht van social media is niet weer weg te denken.

Op wie vertrouwen we als het om productinformatie gaat? Niet of nauwelijks op de producenten, diensten leveranciers en retailers: uit onderzoek van Alterian blijkt dat aan reviews van medeconsumenten vier keer meer waarde wordt gehecht dan reclame.

 

Zaterdag als de ‘facilitator’ die begeleidt

De leider die vragen stelt — ...Ons YouAre marktplein toont u de standaard-mogelijkheden die wij u vanuit elk willekeurig magazijn (wereldwijd) en dus op voorraad kunnen bieden. Vele producten kunnen wij dan ook direct en vanaf de groothandel (indien wenselijk zelfs van de producent, OEM) leveren.

Tip: Mocht een product dus NIET in onze voorraad zijn opgenomen dan kunnen wij, door onze kennis van de markt en korte aanvoerlijnen u alsnog snel van dienst zijn.

 

Stijvol, trendy en Wendbaar

Het bedrijf van de toekomst moet wendbaar zijn; wij gebruiken daar graag het woord 'agile' voor dat we kennen uit de IT-wereld.

Een bedrijf waar kleine, agile teams alles in de onderneming runnen, van online winkelafdelingen tot het senior-executiveteam.

 

Pods, Autonome units

Elke online winkel van ons als retailer is een autonoom winstcentrum met zelfsturende teams die verschillende aspecten van de winkel onder hun hoede hebben.

De teams managen hun eigen deel van de winkel, verantwoordelijk voor alle operationele beslissingen in hun groep. Dankzij deze pods, zijn wij als 'podulaire organisatie' flexibel, schaalbaar en veerkrachtig.

 

Zaterdag — De ’guide of teacher’...

De leider die de mensen in staat stelt steeds weer opnieuw te leren en waarvan hij zelf ook leert. De ’guide of teacher’ die als het ware geleidt.

Zaterdag — De ‘mobilizer’, die als het ware verleidt...De leider die zorgt voor verbinding van zijn/haar mensen met de organisatie.


Onze winkelformule in het kort. Er zijn dus “drie wegen” om te bewandelen:
...als ‘consument’ die gerust zijn producten koopt op één van de vele webwinkels; mionavdw.nl …ryanb.nl etc.
...als ‘fan’ via prijs-aanvraag via e-mail of oa. het YouAre.nl marktplein; of
...achter de schermen als ‘ambassadeur’

Richtlijnen:
Via mionavdw.nl; ryanb.nl; ...etc. bieden we ‘consumenten’ de mogelijkheid voor het kopen met extra korting = Koop nu (prijs): ...
Via het YouAre.nl marktplein kan er door de ‘fans’ worden geboden vanaf de prijs vanaf -/-5% extra korting = Bieden [TAB]: ...
‘Ambassadeurs’ ontvangen veelal ook nog eens -/-5% tot -/- 10% extra korting = ...max. korting!

Naar volledige website