Persoonlijk imago en Crowdfunding

— Je eigen en GRATIS blog, website en webshop in één —
— Persoonlijk, heel erg veel gemak (juist ook in gebruik), etc. —
— ...jouw: Agenda, Foto's/YouTube, etc. duidlijk in beeld —
— Inspanningsverplichting veelal beperkt tot: Nieuws & reacties —
— jouw Campagne Manager & Media partner ZONDER KOSTEN —
— jouw logo en oa. de banners op maat gemaakt voor jou —
— Gezamenlijk beheer met beheeropties per onderdeel voor jou —
— Geen afroming: Sponsoring, donaties, giften & crowdfunding —
— Al om al: GEEN KOSTEN en de volledie ondersteuning —
— “YouAre.nl Sport” kick-start & sponsorprogramma voor jou —

Tegenprestatie

Onze betrokkenheid samen, de bijdrage leveren aan- plus onze inbreng over je SportCarrière en de YouAre uitingen ONLINE...

Wie wij zijn? Trotse partner van ALLE jongtalenten.nl ...tot aan ELKE topsport(st)er + Officieel dealer Jumpking trampolines Nederland o.a.!

Welkom, ...een sportcarrière begint veelal bij de verdere ontwikkeling van jongtalenten. PLUS het doorgroeien van een jong-talentgroep, naar een wedstrijdgroep om deel te (gaan) nemen in de opleidingsgroep (topsport). De reden om juist deze groep van jongtalenten (.nl) samen te volgen, toe te juichen en nog enthousiaster te maken voor hun hobby- sport!

Elke topsport(st)er ervaart meer dan eens hoe moeilijk het is als sporttalent om ook nog eens de reis, het verblijf, zijn of haar deelname, een lunch/diner en anders wel de overige benodigdheden te bekostigen. Het ontbreekt hun simpelweg aan voldoende geld!

Precies net NU! Het cruciale keerpunt voor het doorzetten van je (internationale) sportcarrière. Niet voor niets voor elke topsport(st)er.nl één van de weinige hindernissen die de sportieve prestaties in de weg kan staan! Maar gelukkig bent u NET nu hier beland - op dit gezamenlijke initiatief van, Voor en Door de topsport(st)er.nl zelf - om hen te helpen!

..Let Op! In deze shop "van, Voor en DOOR alle jongtalenten (.nl) tot aan de goed getrainde en ver gevorderde topsport(st)er" ...koopt u vooral producten waarmee wij vanuit het moederbedrijf Zaterdag (.nl) jong talenten en topsporters kunnen en mogen sponsoren! Ú ontvangt in tegenstelling tot de typische sponsor producten als een overnachting, of juist enkel een geld bedrag ...en dus in de webshops van de talenten en topsporters zelf, ZEKER WEL in deze webwinkel de door u bestelde producten! Vanuit overwaarde realiseren we zo meerwaarde voor alle deelnemende partijen. Kortom: ...

Shop onze jongtalenten(.nl) en ELKE topsport(st)er naar competities en wedstijden!

...Samengevat: Welkom in de shop, van jongtalenten.nl en/of gerust ook van ELKE topsport(st)er!

Topsport (...zelfs voor jong talenten) is een sport die erg veel geld kost, denk maar aan het aantal keer per week rijden naar de trainingen, het lesgeld en trainings/wedstrijdkleding en het materiaal (kleding, etc.). Maar vooral zijn de kosten hoog van de internationale wedstrijden zoals doorlopend worden gehouden in Europa maar zelfs ook andere werelddelen als Amerika, etc. waarvoor al onze jongtalenten en topsporters zich gaan proberen te plaatsen. Om hun doel te bereiken hebben wij jullie steun hard nodig.

Koop hier een product VOOR JE ZELF en ondersteun daarmee ook direct de sportcarrière van onze ambassadeurs!

Wat je natuurlijk ook krijgt is de eeuwige waardering, en koop je een product of artikel op één van de webshops van de jongtalenten of topsporters dan ook zeker een bedankje op hun website/facebook en richting de toekomst mogelijk zelfs een uitnodiging voor een spetterend feest ...en hij of zij dus zijn of haar doel heb bereikt op een EK, WK of de Olympische spelen.

Shop ze!

Groeten team Topsporter.nl


De nieuwste producten

De regionale netwerken zijn verder verenigt en samengevat in het grotere — YouAre (.NL) -sport, ...etc. — Netwerk NL ...en dus HET eigen merk en het Marktplein [YouAre.MARKET/.ORG/.EU/.BE/.NL], plus bovendien onder de vlag van ZELFS: Topathletes.COM internationaal!
 

Inzet en coördinatoren regionale netwerken

Het netwerk van, Voor en DOOR de topsport(st)er.nl zelf; start: jongtalenten.nl / skate(ste)r.nl o.a. verbindt dus de ambities rond iedereen zijn hobby- en Topsport!
 

Topsport(st)er.nl; start: jongtalenten.nl/skate(ste)r.nl

Samenwerking van elke Topsport(st)er, bedrijven en andere organisaties om een vitaal, gezond en economisch aantrekkelijk Nederland te creëren. Door de breedte én wedstrijdsport naast elkaar, de talenten en dus de hobby- tot aan topsport in Nederland te versterken. Voor iedereen. Met sport halen we het beste uit Nederland.

Het doel is dus vooal ook om samen een positief breedte- en topsportklimaat, moderne sportaccommodaties, aansprekende sportevenementen, een waanzinnig imago van ELKE topsport(st)er.nl en versterking van sportwaarden te realiseren.

 

Naast “handelsorganisatie en leverancier” in o.a. de gym- als hobby- en topsport voor ú enerzijds zijn wij als “media sponsor: Zaterdag.nl” hierdoor ook de ideale Partner in een aantal regionale netwerken als: topspringers.nl, topturn(st)ers.nl, topdansers.nl, topacrobatiek.nl o.a. ...dit dus verder ook als onderdeel van elke topsport(st)er (.NL); start: jongtalenten (.NL) ...of specifiek benoemd als en voor de: skate(ste)r.nl bijvoorbeeld.

Ieder netwerk van hobby- en de topsport(st)er.nl zelf, verbindt en inspireert zo op een slimme manier (bestaande) netwerken van sportclubs & -bonden, sportaanbieders, en dus ook de topsport(st)er.nl zelf; de jongtalenten.nl en het bedrijfsleven* rondom gezamenlijk en eigen sport- en gezondheid ambities.
 

Bedrijfsleven

*) PLUS wie wil die nou niet graag sponsoren! Het zal zeker prima passen bij uw formule: Jong, talentvol, dynamisch en uitest gedreven. Dat is wat sympathie opwekt. Niet alleen in de sport, maar ook in het zakenleven.

...Het ligt niet ver van elkaar vandaan", aldus onze Amerikaanse ambassadrice Dian Nissen, dochter van de uitvinder van de trampoline!

Naar volledige website